Danmarks største udvalg af cykellygter!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
7%

Batteri Lr1 2 Stk. - Batteri

Få pålidelig strøm til dine enheder med vores LR1 batterier i en praktisk 2-pak. Disse batterier leverer konstant strøm og har lang holdbarhed. Ideelle til dem, der altid er på farten. Bestil i dag og oplev pålidelig strøm lige ved hånden.

Pris: 26,95 DKK Før: 29,00
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Batteri Lr1 2 Stk. - Batteri

Køb vores LR1 batterier i en praktisk 2-pak og få pålidelig strøm til dine enheder. Disse batterier er designet til at levere en konstant strøm og har en lang holdbarhed, hvilket gør dem til en effektiv løsning for dem, der har brug for en sikker og stabil strømkilde.

Den kompakte størrelse gør det nemt at opbevare og transportere batterierne, hvilket er ideelt for dem, der altid er på farten. Du kan nemt have dem med dig i tasken eller lommen, så du altid har ekstra strøm lige ved hånden.

Med vores LR1 batterier kan du være sikker på, at dine enheder altid er klar til brug, når du har brug for dem. Du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm, da vores batterier er pålidelige og af høj kvalitet.

Vælg vores LR1 batterier i en 2-pak og få en økonomisk og praktisk løsning. Du får pålidelighed uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Bestil i dag og oplev den pålidelige strøm, vores batterier kan levere.


SKU4910341
EAN4016224103416
BrandNoname
VaretypeBatteri
Brand -> VaretypeNoname -> Batteri
Varetype -> BrandBatteri -> Noname

Har du spørgsmål til varen?