Danmarks største udvalg af cykellygter!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Lygte til cykelhjelm

Find den rette lygte til hjelmen her.
Vi har et varierende udvalg af kvalitets lygter til ekstra belysning.

Cykellygte til cykelhjelm


Lygte til cykelhjelme er utrolig smarte og hjælpsomme, hvis du har brug for ekstra lys en mørk aften.
De er velegnede til dig, der elsker at cykle i skoven eller på ujævn terræn.

Når du kører på mountainbike, anbefales det altid, at cykle med to lygter. En lygte til hjelmen og en almindelig lygte til cykelstyret. Så er du altid garanteret lys foran dig, og lygten på hjelmen følger dig og dit syn. På denne måde kan du altid orientere dig, uanset hvor mørkt og hvor meget vind der skulle være.

En lygte til hjelmen, er ofte med færre Lumen end end en almindelig cykellygte, men den har de samme funktioner og giver et godt ekstra lys. Vores udvalg af lygte til cykelhjelme kommer med forskellig styrke og spotfunktioner. På denne måde undgår du at blænde andre mennesker i trafikken..

Derudover er der også hjelmbeslag med. Det er vigtigt, at du tjekker op på om lygten er monteret ordentligt fast.

Vores lygter til hjelmen er alle af høj kvalitet og batteritiden er som regel høj. Her er det ofte, at den største forskel viser sig imellem de billige og de dyre lygter.
Husk at lad din lygte op, inden en tur i skoven, det er absolut ikke anbefalelsesværdigt, at løbe tør for strøm ude i skoven.

Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv endelig til os via chatten til højre eller på email kontakt@cykel-lygter.dk
Vi bestræber os efter, altid at sidde til rådighed og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål til en eller flere produkter.