Danmarks største udvalg af cykellygter!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Armytek Crystal Red / White & Red / 150 Lm & 30 Lm / Headband / Bicycle Mount / Built-in Li-pol Battery - Pandelampe

Crystal er en alsidig lommelygte, der kan bruges til forskellige formål. Den har en kraftig rød lysstyrke på op til 30 lumen og hvidt lys på op til 150 lumen. Lommelygten er let at have med sig i lommen, da den er kompakt og har en fuldt lysende krop. Med dens brede spredning på 140° er den perfekt til daglig brug på kort afstand, som f.eks. jogging, cykling eller i garagen.

Det røde lys på Crystal-modellen er ideelt til brug i mørke og til at bevare nattesynet. Det kan bruges i et campingtelt, når man observerer stjernerne, til fiskeri eller cykling. Det har også den fordel, at det ikke tiltrækker irriterende insekter under udendørs aktiviteter.

Lommelygten kan fungere i op til 50 dage i minimumslysstyrke, og der er ingen grund til at købe ekstra batterier eller skifte dem konstant. Den har et indbygget Li-Pol-batteri, der kan oplades med enhver Micro USB-kabel. På trods af dens mange funktioner fylder den ikke meget i en rygsæk eller taske, så der er plads til andre ting. Den kan fastgøres sikkert på hovedet med et elastikbånd og giver god belysning under alle aktiviteter. Der er også mulighed for at fastgøre lommelygten til tøj, bælte eller rygsækstropper for sikker vandring om natten. Med de medfølgende silikoneringe kan Crystal også sikkert monteres på en cykel. Derudover kan lommelygtens design med et hul til en nøglering bruges som et stilfuldt tilbehør.

Pris: 235,00 DKK
Få på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Armytek Crystal Red / White & Red / 150 Lm & 30 Lm / Headband / Bicycle Mount / Built-in Li-pol Battery - Pandelampe

Lumen (Høj)150
Lumen (Lav)30
Batteritid i minutter (Høj)180
Batteritid i minutter (Lav)72000
GenopladeligJa
Lysdistance i meter (Max)12
Vægt med batterier (Gram)34
Lygtehoved kan vippesJa
IP klasseIP67
Rødt lysJa
VandtætJa
Crystal er en alsidig lommelygte, der kan lyse kraftigt med enten rødt lys på op til 30 lumen eller hvidt lys på op til 150 lumen. Den er nem at have med i lommen, og dens oplyste krop og brede lysområde på 140° gør den uundværlig til daglig brug på kort afstand, f.eks. til jogging, cykling eller garagearbejde.

Det røde lys på Crystal-modellen er perfekt til brug i mørke og til at bevare nattevision, når lommelygten tændes og slukkes. Det kan bruges i et campingtelt, når man observerer stjernerne, til fiskeri eller cykling. Det har også den ekstra fordel ved udendørs aktiviteter, at det oplyser området uden at tiltrække irriterende insekter.

Lommelygten kan fungere i op til 50 dage i minimumslysstyrkemodus. Du behøver ikke at købe ekstra batterier og skifte dem hele tiden, da den har et indbygget Li-Pol-batteri, der kan oplades med et hvilket som helst Micro USB-kabel. Den multifunktionelle lommelygte er kompakt og fylder ikke meget i en rygsæk eller taske, så der er plads til andre ting. Den kan sikkert fastgøres på hovedet med et elastikbånd og giver god belysning under enhver aktivitet. Lommelygten kan også fastgøres til tøj, bælter eller rygsækstropper for sikker vandring om natten. Med de medfølgende silikonerings kan Crystal nemt monteres på en cykel. Derudover kan den multifunktionelle lommelygte bruges som et stilfuldt tilbehør, da den har et hul til en nøglering i kropsdesignet.SKUF07001R
EAN6957713003559
BrandArmytek
VaretypePandelampe
Brand -> VaretypeArmytek -> Pandelampe
Varetype -> BrandPandelampe -> Armytek

Har du spørgsmål til varen?