OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
10%

PETZL CROCHLAMP L - 4 stk.

Fire hovedlampesklemmer er tilgængelige til at fastgøre en hovedlampe på hjelme med tykke kanter, der ikke har indbyggede hovedlampesklemmer. Disse klemmer muliggør installation af en hovedlampe på en hjelm uden indbyggede klemmer.

Pris: 88,95 DKK Før: 99,00
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for PETZL CROCHLAMP L - 4 stk.

Med disse fire headlamp clips er det enkelt at fastgøre en headlamp på din hjelm. Disse clips er specielt designet til hjelme med tykke kanter, der ikke har indbyggede headlamp clips.

Med disse clips kan du nemt og sikkert fastgøre din headlamp på din hjelm, uanset om det er til arbejde, sport eller udendørsaktiviteter. Du behøver ikke længere bekymre dig om, at din headlamp falder af eller sidder løst på din hjelm.

Disse clips er lette at montere og passer perfekt til hjelme med tykke kanter. De er lavet af holdbart materiale, der sikrer en solid og pålidelig fastgørelse af din headlamp.

Så hvis du har en hjelm uden indbyggede headlamp clips, er disse clips den ideelle løsning for dig. Du kan nemt og bekvemt fastgøre din headlamp på din hjelm og være klar til enhver udfordring, uanset om det er dag eller nat. Bestil dine headlamp clips i dag og få en sikker og pålidelig fastgørelse af din headlamp på din hjelm.


SKUE04405
EAN1234567893287
BrandPETZL
VaretypeTilbehør til pandelamper
Brand -> VaretypePETZL -> Tilbehør til pandelamper
Varetype -> BrandTilbehør til pandelamper -> PETZL

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?