Danmarks største udvalg af cykellygter!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

LED Lenser MH7 pandelampe - Sort

Med LED Lenser MH7 er du helt klar til at gå på outdoor opdagelse. Med det genopladelige batteri og den kraftfulde lysstyrke på helt op til 600 lumen, er denne pandelampe ideel til jagt, fiskeri og andre udendørsaktiviteter.

DKK 549,00
Denne vare kan i øjeblikket ikke købes.
Tilmeld dig overvågning og få automatisk en e-mail når varen kommer på lager.
 
Ofte købt sammen med LED Lenser MH7 pandelampe - Sort

Specifikationer for LED Lenser MH7 pandelampe - Sort

Lumen (Høj)600
Batteritid i minutter (Middel)210
GenopladeligJa
Batteritype og antal2 x 14500 3,7 V batteripakke
Lysdistance i meter (Max)200
Vægt med batterier (Gram)309
Lygtehoved kan vippesJa
IP klasseIP54
Rødt lysJa
Denne LED Lenser MH7 pandelampe kan levere et særdeles kraftfuldt lys på helt op til 600 lumen i Boost mode, så du nemt kan oplyse helt mørklagte arealer på dit næste outdoor eventyr. Boost mode virker i 10 sek. hvorefter den går tilbage til tideligere valgt lystilstand. Med MH7 kan du derfor nyde godt af maksimal fleksibilitet i dit udendørsliv, hvad enten du er til jagt, fiskeri, camping eller helt andre udendørsaktiviteter. Opladning af det genopladelige lithium-ion batteri er gjort både nemt, hurtigt og miljøvenligt med det medfølgende magnet USB ladekabel, men også helt almindelige batterier kan anvendes. Ved længere udendørsaktiviteter i nattens mørke timer, kan pandelampen indstilles til energibesparelses tilstand for maksimal batterilevetid, eller til konstant skarpt lysstyrke for ekstra LED power. Med MH7 får du en fremragende præsterende pandelampe til ethvert formål.

Med det aftagelige pandebånd kan MH7 endvidere benyttes som håndholdt lommelygte, og det kan derfor anvendes i mange forskellige sport, outdoor eller huslige henseender.

SKU500990
EAN4058205013635
BrandLEDLenser
VaretypePandelampe
Brand -> VaretypeLEDLenser -> Pandelampe
Varetype -> BrandPandelampe -> LEDLenser

Har du spørgsmål til varen?