OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

GP Lighting Gp Chw54 Discovery Work Pandelampe - Pandelampe

En praktisk lyskilde til brug under forskellige former for arbejde i mørke områder eller om natten. Det lette og ergonomiske design gør det muligt at bære den komfortabelt på hovedet i lange perioder.

Pris: 274,95 DKK Før: 319,00
Få på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for GP Lighting Gp Chw54 Discovery Work Pandelampe - Pandelampe

Lumen (Høj)375
Batteritype og antal3 x AAA (medfølger)
Lysdistance i meter (Max)110
Lygtehoved kan vippesJa
IP klasseIPX5
GP Discovery Work CHW54 er designet til dem, der ønsker at fortsætte deres arbejde eller gør-det-selv-projekt på trods af solnedgang eller dårlig belysning. Den har en lysstyrke på op til 375 lumen og 4 forskellige lystilstande, herunder SOS. Den er også udstyret med en bevægelsessensor, hvilket betyder, at lysstyrken kan justeres med en simpel bevægelse foran lampen. Det gør den til den perfekte pandelampe til arbejde, hvor du får beskidte hænder eller skal have handsker på. GP Discovery Work CHW54 er en af vores mest robuste og holdbare pandelamper, der kan tåle fald fra op til 5 meter og er IPX5-klassificeret, hvilket betyder, at den er brandsikker. Det brede pandebånd kan vaskes i maskine og kan nemt justeres for maksimal komfort. Pandelampen er kompatibel med både engangsbatterier og genopladelige (NiMH) batterier, hvilket gør den til en fleksibel alt-i-en-lygte, der er klar til ethvert projekt.

Mec'ens bedste ven
Modellerne i GP Discovery's Work-serie er skabt til at lyse op på enhver type projekt eller opgave. Uanset om du arbejder omhyggeligt i garagen, ordner loftet eller er i gang med et renoveringsprojekt. Med sit robuste og ekstremt stødsikre hus kan denne pandelampe klare det meste. Lysstyrken er på op til 375 lumen med 4 forskellige lystilstande, herunder SOS og bevægelsessensor. GP Discovery Work CHW54 er udstyret med både fokus- og flood-lys (spot- og flood-lys), så den nemt kan belyse både brede og lange områder på op til 110 meter.

Din slidstærke super-hjælper
Denne forlygte er specielt udviklet til at kunne modstå hårde forhold og hård håndtering. Det robuste kabinet omkring lampen er stødsikkert og kan falde ned fra op til 5 meter og er flammefast (IPX5). Med en lang batterilevetid på op til 26 timer kan du være sikker på, at du altid har det lys, du har brug for.

Gennemtænkt design
Med de to brugervenlige knapper kan du nemt navigere mellem alle lysindstillinger og funktioner. GP Discovery Work CHW54 har også en bevægelsessensorfunktion, som vil være din bedste ven, når dine hænder er beskidte, eller du har tykke handsker på. Lampehovedet er fleksibelt og kan justeres i 60 grader, så du kan vinkle lyset præcis som du ønsker det.

Fokus på bekvemmelighed
Den er designet med et bredt, justerbart hovedbånd, der giver en god pasform og en komfort uden hopper, uanset hovedstørrelse. Pandebåndet kan vaskes i maskine med tydelige symboler for vaskeanvisninger trykt på indersiden.

Et grønnere valg
Denne pandelampe er kompatibel med både engangsbatterier og genopladelige (NiMH) batterier. Designet forhindrer, at de genopladelige batterier aflades for hurtigt, og udnytter derfor batteriernes fulde levetid. Vælg genopladelige batterier til din pandelampe for at reducere dit CO2-fodaftryk og hjælpe med at reducere affaldet fra engangsbatterier.


SKU455035
EAN4891199211119
BrandGP Lighting
VaretypePandelampe
Brand -> VaretypeGP Lighting -> Pandelampe
Varetype -> BrandPandelampe -> GP Lighting

Har du spørgsmål til varen?