OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

GP Lighting Gp Ch44 Discovery Pandelampe - Pandelampe

Pandelampen, der har det hele med seks lysstyrker og uendelige anvendelsesmuligheder i hverdagen, både indendørs og udendørs. Den har spot-, flood- og SOS-lys samt rødt LED-lys for at bevare nattesynet for dig og andre. Den har også en bevægelsessensor til at skifte mellem lystilstande.

Pris: 260,95 DKK Før: 299,00
Få på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for GP Lighting Gp Ch44 Discovery Pandelampe - Pandelampe

Lumen (Høj)300
Batteritype og antal3 x AAA (medfølger)
Lysdistance i meter (Max)60
Lygtehoved kan vippesJa
IP klasseIPX4
Rødt lysJa
GP Discovery CH44 forlygte med bevægelsessensor og rødt LED-lys.
Den perfekte lampe til haveelskeren eller gør-det-selv-entusiasten, da bevægelsessensoren gør det muligt at styre den med handsker på. Med en rækkevidde på 60 meter og en lysstyrke på op til 300 lumen er den kraftig nok til enhver hverdagssituation. Den har hele 6 lystilstande at vælge imellem, herunder rødt LED-lys for at bevare dit og andres nattesyn og SOS. Du kan nemt navigere mellem alle lysstyrkeniveauer med de to brugervenlige knapper eller med bevægelsessensoren. Dette giver dig mulighed for at styre lysets intensitet med blot en bølge foran lampen. En uundværlig funktion, når du bruger handsker til havearbejde eller går tur med hunden om vinteren. GP Discovery CH44 har en lang batterilevetid på 36 timer og et bredt, justerbart hovedbånd, der kan vaskes i maskine. Huset omkring lampen er IPX4-klassificeret, hvilket betyder, at det er brudsikkert og stødsikkert op til 1 meter. GP Discovery CH44 er kompatibel med både engangsbatterier og genopladelige (NiMH) batterier for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Alle de funktioner, du har brug for
GP Discovery CH44 er designet til at gøre alle hverdagssituationer nemmere og sikrere. Den har 4 lysstyrkeniveauer at vælge imellem på op til 300 lumen samt både bevægelsessensor og rødt LED-lys. Rødt LED-lys bruges til at bevare nattesynet for både dig og andre omkring dig, så du ikke behøver at blænde dem, du møder på hundeluftningen, eller dine venner på campingturen. Da den er udstyret med fokus- og floodlys (spot & flood) kan den belyse både lange og brede områder på op til 60 meter.

Gennemtænkt design
Du kan navigere problemfrit mellem alle lysindstillingerne med de to brugervenlige knapper eller håndfrit med bevægelsessensoren. Lampehovedet er fleksibelt og kan justeres i 60 grader, så du kan vinkle lyset præcis som du ønsker det.

Din super hjælper i hverdagen
Vær klar til enhver situation, forventet eller uventet, med GP Discovery CH44. Takket være det brudsikre og 1 meter stødsikre hus er denne pandelampe ideel til alle former for brug, både indendørs og udendørs.

Komfort i fokus
Den er designet med et bredt, justerbart hovedbånd, der giver en god pasform og en behagelig komfort uanset hovedstørrelse. Pandebåndet kan vaskes i maskine med tydelige symboler for vaskeanvisninger trykt på indersiden.

Et grønnere valg
Denne pandelampe er kompatibel med både engangsbatterier og genopladelige (NiMH) batterier. Designet forhindrer, at de genopladelige batterier aflades for hurtigt, og udnytter derfor batteriernes fulde levetid. Vælg genopladelige batterier til din pandelampe for at reducere dit CO2-fodaftryk og hjælpe med at reducere affaldet fra engangsbatterier.


SKU455033
EAN4891199211058
BrandGP Lighting
VaretypePandelampe
Brand -> VaretypeGP Lighting -> Pandelampe
Varetype -> BrandPandelampe -> GP Lighting

Har du spørgsmål til varen?