Danmarks største udvalg af cykellygter!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

COAST RL10 - Pandelampe

COAST RL10 er en alsidig pandelampe, der tillader brugerne at regulere lysstyrken alt efter omgivelserne. Den er udstyret med Variable Light Control-teknologi, hvilket muliggør justering af lumen, hvilket er ideelt til forskellige behov og situationer.

Pris: 359,00 DKK
Snart udsolgt! Kun 2 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
Ofte købt sammen med COAST RL10 - Pandelampe

Specifikationer for COAST RL10 - Pandelampe

Lumen (Høj)560
Lumen (Lav)55
Batteritid i minutter (Høj)120
Batteritid i minutter (Lav)840
Batteritype og antal3 x AAA (medfølger)
Lysdistance i meter (Max)31
Lygtehoved kan vippesJa
IP klasseIP54
Rødt lysJa
COAST RL10 har en drejelig skive på lygtehovedet, der gradvist kan justere lysstyrken op til 560 lumen ved hjælp af den hvide C.O.B-optik. Der er også to forskellige LED-lysfarver, hvid og rød, som kan vælges efter behov.

Den hvide LED er velegnet til almindelig brug og kan justeres efter behov, mens den røde antirefleks LED er perfekt til at bevare nattesynet. Derudover har RL10 også et bagudrettet rødt sikkerhedslys, der kan lyse konstant eller blinke, og som er integreret i batterihuset.

Lygtehovedet kan justeres i forskellige retninger, og hovedremmen er både justerbar og behagelig at have på med sin silikoneforing og mulighed for at fastgøre den på en hjelm.

Lygten kan bruge enten et standard alkaline batteri (medfølger) eller et COAST ZITHION-X genopladeligt batteri, der placeres bagpå hovedremmen.

RL10 er bygget af materialer af høj kvalitet og har en IP54-tæthed mod støv og vand. Den er blevet testet og opfylder ANSI FL1-standarden.

Med COAST RL10 får brugerne mulighed for at styre og tilpasse lysstyrken under forskellige forhold. Denne alsidige og holdbare lygte er ideel til mange forskellige anvendelser.


SKU100047210
EAN015286308986
BrandCOAST
VaretypePandelampe
Brand -> VaretypeCOAST -> Pandelampe
Varetype -> BrandPandelampe -> COAST

Har du spørgsmål til varen?