Magicshine cykellygter

Magicshine levere fantastiske produkter, hvergang de kommer med en ny model. De har gennem tiden gjort sig til et solidt brand, inden for LED cykellygter til aktivt brug, og er blevet et synonym med kvalitet.

    Magicshine MTB cykellygter


    Magicshine har en produkt vifte, der strækker sig over flere forskellige katagorier. Deres fokus er hvergang på kvalitet og god lysevne, og har resulteret i flere fantastiske produkter. Her hos cykel-lygter.dk har vi valgt at fokusere på lygter til cykel brug. Vi er overbevist af deres evne til udvikle og udnytte LED teknologien, så hvert af deres produkter har et kraftfuld output med et optimeret design, der samtidig giver en lygte i letvægts klassen. Deres modeller til cykler er primært produceret til mountain bike brug, da de fleste af dem har et lumen output, højere end hvad man som normal cyklist vil have brug for. Men er du en cykelist der ofte kører på mørke landeveje, eller andre steder uden særlig meget lys, vil du også sagtens kunne bruge en af magicshines cykellygter. På den måde er du ikke i tvivl om, hvordan vejen udformer sig, og du vil blive set af resten af trafikken.

    Om du er på udkig efter et sæt mtb lygter der kan gøre nat til dag, eller blot nogle der sørger for at du kan se hvor du kører, og bliver set når du cykler på en mørk landevej, er der en Magicshine lygte til dig. Med en Magicshine cykellygte får du et første klasses lys til din næste tur på cyklen!
    Vi leverer som normalt. Pas på hinanden!