Lupine

Lupine er kendt for at producere nogle af de mest innovative og kraftigste cykellygter i verden. Se vores udvalg af lygter til cyklen fra Lupine herunder.
Lupine Neo 4 - Køb cykellygten her
Vi anbefaler:

Lupine Neo 4 - Køb cykellygten her
Har du brug for en kraftig cykellygte til ekstremsport, så er denne NEO fra Lupine et sikkert valg. Du får 900 stærke lumen, hvilket giver et fantastisk lys, når der cykles stærkt gennem den mørke skov. Denne model er udviklet, så den kan sættes fast på hjelmen. Dermed rammer lyset det område, hvor du kigger hen.
DKK 1.511,25
DKK 1.799,00
Lupine Neo 4 - Køb cykellygten her
DKK 1.799,00
DKK 1.511,25
På lager

Lygter til cyklen fra Lupine


Med den cykellygte fra Lupine er der sikret lys i høj kvalitet. Cykellygterne er samlet med komponenter fra europæiske producenter, så der er sikret høj kvalitet. Cykellygter fra Lupine er meget kraftige. Dermed kan cykellygterne bruges til aktiviteter der kræver en høj lysstyrke. Det kan være mountainbike, hvor du skal kunne orientere dig hurtigt.

Mange af cykellygterne fra lupine kan både monteres på cyklens styr eller på hjelmen. Sidder lygten på styret lyser den i styrets retning. Men sættes Lupine cykellygten på hjelmen, så kan du dreje hovedet og lygten vil lyse hvor du ser.

Cykellygterne fra Lupine er altså for personen som gerne vil have et godt lys, når der cykles på de små stier.
Vi leverer som normalt. Pas på hinanden!