Gloworm lygter

Gloworm er et brand der har eksisteret siden 2009 og har siden fokuseret på, at levere gode LED lygter designet til udendørs aktivitet. Deres fokus er samtidig en god sammenhæng mellem pris og kvalitet, hvilket alle deres positive anmeldelser støtter op om. Så hvad enten du skal ud på en hel nats MTB kørsel i skoven, eller blot have noget lys på den mørke landevej, har Gloworm en lygte til dit behov.
Gloworm CX Urban
Vi anbefaler:

Gloworm CX Urban
Kraftig genopladelig LED forlygte fra New Zealandske "Gloworm". Gloworm CX Urban LED lygte er skabt til seriøse udfordringer.

Her har vi at gøre med en LED cykellygte.
Kommer inkl. batterier.
DKK 767,00
DKK 799,00
Mest populære
Gloworm CX Urban
DKK 799,00
DKK 767,00
På lager

Gloworm LED lygter


Gloworm startede op i New Zealand i 2009 med et ønske om, at producere kvalitets LED lygter, til forskellige udendørs aktiviteter. De fik regelmæssig feedback om, at de nuværende produkter ikke havde den forventede kvalitet til prisen, og startede derfor med at producere deres egne lygter. Da landet ligger inde med nogle af de bedste omgivelser til cykel og løb, har de en god viden omkring hvilke ønsker der er til en udendørs lygte, som kan hjælpe med til at gøre løbe/MTB turen til en endnu bedre oplevelse. Udover at kende brugernes ønsker, kender de også kravene til en lygte til udendørs aktivitet. Da lygterne er beregnet til at bruges i forbindelse med fysisk aktivitet, har de også sørget for at de ikke går i stykker, når de sættes op mod naturens elementer. Der føres striks kvalitetskontrol med alle dele af produktionen, for at sikre at kvaliteten på alle deres produkter, matcher deres høje standart.
Sagt med andre ord, så får du kvalitets lys for sagen, med en LED lygte fra Gloworm!