Gemini cykellygter

Med Gemini cykellygter får du altid top kvalitet og der er intet i vejen for dig.
Alle deres produkter er nøje udvalgt og testet adskillige gange inden, de kommer ud på markedet.
Cykellygter der er geniale til Mountainbike.

  Gemini Lights

  Gemini er lig med høj kvalitet.
  Firmaet er grundlagt i 2010, så er derfor forholdsvis nyt. De levere produkter til over 23 lande. Det er rytter-ejet, det vil sige at det egentlig er forbrugere der er blevet eksperter inden for området, der designer cykellygterne.

  Højeste kvalitet

  Gemini levere belysnings produkter i højeste kvalitet, og deres produkter anvendes både til industrielt brug, i dagligdagen og sport. En af Gemini lights fokusområder ligger på, at produkterne skal være i topkvalitet, men ikke koste en formue. Derfor er produkterne produceret i Asien, så prisen kan holdes nede. Design og teknik overlader de til canadierne.
  Alle produkter fra Gemini er designet, således at funktionaliteten for brugeren er i top og kun med den i fokus. Cykellygterne er testet flere gange inden det bliver solgt på markedet.
  Hos os sælger vi LED cykellygter der er perfekte til mountainbike, men også hvis du mangler en cykellygte til at komme frem og tilbage i mørket. Lygterne er kraftige, og der er både batteridrevne og genopladelige cykellygter fra Gemini. På denne måde er du altid klar på til at eksperimentere og gå på eventyr i mørket.
  Vi leverer som normalt. Pas på hinanden!