Danmarks største udvalg af cykellygter!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Bookman Monocle Genopladelig Pandelampe - Sandfarvet Grå - Pandelampe

Uanset hvor du befinder dig, kan du få et kraftfuldt lys med Bookman Monocle pandelampen. Den elegante sandfarvede grå farve tilføjer et stilfuldt touch.

Pris: 369,95 DKK
Snart udsolgt! Kun 1 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
Findes også i disse varianter

Specifikationer for Bookman Monocle Genopladelig Pandelampe - Sandfarvet Grå - Pandelampe

Lumen (Høj)225
Lumen (Middel)110
Lumen (Lav)35
Batteritid i minutter (Høj)90
Batteritid i minutter (Middel)240
Batteritid i minutter (Lav)600
GenopladeligJa
Vægt med batterier (Gram)40
Lygtehoved kan vippesJa
Denne pandelampe er både kompakt og ekstremt effektiv, og den er designet uden overflødige funktioner, så du kan koncentrere dig om dine skridt. Med en lysstyrke på 225 lumen, et fokusstrålemønster og forskellige tilstande, er den perfekt til udendørs aktiviteter i svagt lys, da den gør det let for dig at se, hvor du går, og samtidig øger din sikkerhed i trafikken. Desuden er dens lille størrelse og lave vægt med til at minimere eventuelle stød.

Pandelampen har en justerbar vinkel, så du kan præcist justere lyset derhen, hvor du har brug for det. Den har et simpelt og minimalistisk design og fås i sæsonens farver, der kan matche din påklædning. Derudover har den en justerbar rem, der sikrer, at den sidder godt fast, og en stor knap, der er let at betjene, selv når du har handsker på.

Ved at holde tænd/sluk-knappen inde, låses lyset også, hvilket mindsker risikoen for at tænde det ved et uheld, når du pakker det ned i tasken. Pandelampen har endda vundet den anerkendte tyske designpris.

Denne pandelampe er specielt designet til løb, og den har masser af strøm til at lyse op på dine midnatsløb, uanset om du løber i byen eller på din lokale sti. Den er så lys, at du glemmer, at den er der, og den justerbare hældning gør det nemt for dig at fokusere lyset præcis, hvor du har brug for det.SKU477
EAN7350051864773
BrandBookman
VaretypePandelampe
Brand -> VaretypeBookman -> Pandelampe
Varetype -> BrandPandelampe -> Bookman

Har du spørgsmål til varen?