OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
12%

Bookman Curve Rear Light Genopladelig Baglygte - Sort - Cykellygte

Bookman Curve Rear Light er en kraftig cykellygte, der kan genoplades. Den har en lysstyrke på op til 37 lumen og kan holde batteri i op til 32 timer. Lygten er let at montere og afmontere fra styret takket være det elastiske silikonebånd. Der er fem forskellige lysindstillinger at vælge imellem, og den kan oplades på kun to timer med det medfølgende USB-kabel. Den er både vejr- og vandtæt og har tre LED-lys, der sikrer synlighed fra lang afstand og i en vinkel på 180 grader. Curve Light fås i forskellige flotte farver og har vundet ABC Mobility Award for sit unikke design i 2021.

Pris: 263,95 DKK Før: 299,00
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Bookman Curve Rear Light Genopladelig Baglygte - Sort - Cykellygte

Den genopladelige baglygte Bookman Curve Rear Light er en kraftfuld cykellygte, der kan oplyse med op til 37 lumen og har en batterilevetid på op til 32 timer. Den er let at montere og afmontere fra styret ved hjælp af det elastiske silikonebånd.

Batteriindikatoren og tænd/sluk-knappen er placeret øverst og fungerer samtidig som en lås. Hold knappen nede i 0,7 sekunder for at tænde eller slukke lyset. Et enkelt tryk skifter mellem de fem tilgængelige tilstande.

På den kraftigste kontinuerlige lysindstilling producerer lyset 37 lumen i to en halv time. I strømbesparende og blinkende tilstande kan lyset holde i imponerende 32 timer. Det tager kun to timer at oplade fra fuldstændig afladet til fuld kapacitet ved hjælp af det medfølgende USB-opladerkabel.

Curve Light fås i forskellige elegante farver.

Lyset er udstyret med tre LED'er, hvoraf den ene er ekstremt lysstærk for at gøre cyklisten synlig på lang afstand, og de to andre LED'er giver behagelig sidebelysning. Dette sikrer, at cyklisten kan ses på lang afstand og giver også synlighed for trafikanter i en vinkel på 180 grader.

Lyset er fuldstændig vejrbestandigt (IP-44) og kan guide dig sikkert gennem regn, hagl eller sne. Det passer til styrdiametre fra 22 til 42 mm.

I 2021 modtog Curve Light den prestigefyldte ABC Mobility Award for enestående produktdesign.

Tekniske specifikationer:
- LED: 1 x 1W Cree LED, 2 x 0,1W LED
- Batteri: 650 mAh genopladeligt lithium-ion-batteri
- Mål: Højde: 57 mm, Bredde: 30 mm, Dybde: 35 mm uden rem, Rager 28 mm ud fra styret
- Vægt: 46 gSKU370
EAN7350051863707
BrandBookman
VaretypeCykellygte
Brand -> VaretypeBookman -> Cykellygte
Varetype -> BrandCykellygte -> Bookman

Har du spørgsmål til varen?