OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
12%

Bookman Curve Rear Light Genopladelig Baglygte - Hvid - Cykellygte

Curve Rear Light fra Bookman er en kraftfuld cykellygte, der kan genoplades. Den har en lysstyrke på op til 37 lumen og kan lyse i op til 32 timer. Lygten er nem at montere og afmontere fra styret med det elastiske silikonebånd. Der er fem forskellige lysindstillinger at vælge imellem, og den kan oplades på kun to timer ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Den er vejrresistent og passer til styr med en diameter på 22 til 42 mm. I 2021 blev Curve Light tildelt den prestigefyldte ABC Mobility Award for sit fremragende produkt design.

Tilbuddet udløber 02-10-2023
Pris: 263,95 DKK Før: 299,00
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Bookman Curve Rear Light Genopladelig Baglygte - Hvid - Cykellygte

Den genopladelige cykellygte Bookman Curve Rear Light er en kraftfuld baglygte med en lysstyrke på op til 37 lumen og en batterilevetid på op til 32 timer. Den kan let fastgøres og fjernes fra styret ved hjælp af det elastiske silikonebånd.

Batteriindikatoren og tænd/sluk-knappen er placeret øverst og fungerer samtidig som låsen. Hold knappen nede i 0,7 sekunder for at tænde eller slukke lyset. Et enkelt tryk skifter mellem de fem tilgængelige tilstande.

På den kraftigste konstante lysindstilling producerer lygten 37 lumen i to en halv time. I strømbesparende og blinkende tilstande kan lygten holde i op til imponerende 32 timer. Den oplades på kun to timer fra fladt til fuldt via det medfølgende praktiske USB-opladerkabel.

Curve Light fås i forskellige stilfulde farver.

Lygten er udstyret med tre LED'er, hvoraf den ene er superlys, så cyklisten kan ses på lang afstand, og de to andre giver behagelig sidebelysning. Dette sikrer, at cyklisten kan opdages på lang afstand og giver også synlighed for trafikanter i en vinkel på 180 grader.

Den helt vejrbestandige lygte (IP-44) vil guide dig gennem regn, hagl eller sne. Den passer til styr med en diameter på 22 til 42 mm.

I 2021 blev Curve Light tildelt den prestigefyldte ABC Mobility Award for enestående produkt design.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:
LED
1 x 1W Cree LED, 2 x 0,1W LED

Batteri
650 mAh genopladeligt lithium-ion-batteri

Mål
Højde: 57 mm
Bredde: 30 mm
Dybde: 35 mm ekskl. rem
Stikker 28 mm ud fra styret
Vægt: 46 gSKU410
EAN7350051864100
BrandBookman
VaretypeCykellygte
Brand -> VaretypeBookman -> Cykellygte
Varetype -> BrandCykellygte -> Bookman

Har du spørgsmål til varen?