OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Bookman Curve Rear Light Genopladelig Baglygte - Grøn - Cykellygte

Bookman Curve Rear Light er en kraftfuld cykellygte, der kan genoplades. Den har en lysstyrke på op til 37 lumen og kan lyse i op til 32 timer på en opladning. Det er nemt at sætte den på og tage den af styret takket være det elastiske silikonebånd. Lygten har fem forskellige lysindstillinger og kan oplades på kun to timer ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Den er vejrresistent og kan monteres på styret, uanset om det har en diameter på 22 mm eller 42 mm. I 2021 modtog Curve Light den prestigefyldte ABC Mobility Award for sit fremragende produkt design.

Pris: 272,95 DKK Før: 299,00
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Bookman Curve Rear Light Genopladelig Baglygte - Grøn - Cykellygte

Bookman Curve Rear Light er en kraftfuld cykellygte, der kan genoplades. Den har en lysstyrke på op til 37 lumen og en batterilevetid på op til 32 timer. Montering og afmontering er nemt takket være det elastiske silikonebånd.

Batteriindikatoren og tænd/sluk-knappen er placeret på toppen og fungerer også som lås. For at tænde eller slukke lyset skal man holde knappen nede i 0,7 sekunder. Med et enkelt klik kan man skifte mellem de fem tilgængelige indstillinger.

På den kraftigste kontinuerlige lysindstilling kan lyset holde i to en halv time med en lysstyrke på 37 lumen. I strømbesparende og blinkende tilstande kan lyset holde i imponerende 32 timer. Lygten kan oplades fra fladt til fuldt på kun to timer ved hjælp af det medfølgende USB-opladerkabel.

Curve Light fås i forskellige stilfulde farver.

Lygten har tre LED'er, hvoraf den ene er super lysstærk for at gøre cyklisten synlig på lang afstand, og de to andre giver behagelig sidebelysning. Dette sikrer synlighed for cyklisten på lang afstand og for trafikanter i en vinkel på 180 grader.

Den vejrbestandige lygte (IP-44) kan bruges i regn, hagl eller sne. Den passer til styrediametre fra 22 til 42 mm.

I 2021 blev Curve Light tildelt den prestigefyldte ABC Mobility Award for sit enestående produktdesign.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:
LED:
1 x 1W Cree LED, 2 x 0,1W LED

Batteri:
650 mAh genopladeligt Lithium ION-batteri

Mål:
Højde: 57 mm
Bredde: 30 mm
Dybde: 35 mm ekskl. rem
Rager 28 mm ud fra styret
Vægt: 46 gSKU441
EAN7350051864414
BrandBookman
VaretypeCykellygte
Brand -> VaretypeBookman -> Cykellygte
Varetype -> BrandCykellygte -> Bookman

Har du spørgsmål til varen?