Danmarks største udvalg af cykellygter!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Bookman Clip-on Reflekser - Sort - Reflekser

Bookman Clip-on Reflekser er en bekvem og nem måde at tilføje refleks til dit tøj eller genstande på. De kraftige magnetiske ender sikrer en sikker fastgørelse til det, du har på. Uanset om du cykler, løber, går tur med hunden eller tager en midnatstur, kan du klipse dem på dig selv eller din cykel for at blive set i mørket og gøre din skumringstur meget mere sikker. Produktet indeholder 2 magnetiske Clip-on Reflekser, som måler 3 x 14 cm. De er lavet af neodymmagneter og 3M Scotchlite reflekterende materiale. De er CE-mærket og certificeret i henhold til EN13356. De har en simpel magnetisk lukning. For at bruge dem skal du trække fanerne fra hinanden, placere stoffet eller genstanden i midten og derefter lukke fanerne sammen. Vi bruger super stærke neodymmagneter til at sikre en sikker fastgørelse. Magneterne er ensidige for at sikre, at din refleks ikke sætter sig fast på andre genstande.

Pris: 69,95 DKK
På lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Bookman Clip-on Reflekser - Sort - Reflekser

Bookman Clip-on Reflekser er en nem og praktisk måde at tilføje refleks til tøj eller genstande. De magnetiske ender sikrer en stabil forbindelse til det, du har på. Uanset om du cykler, løber, går tur med hunden eller tager en midnatstur, kan du nemt sætte reflekserne på dig selv eller din cykel for at blive synlig i mørket og gøre din tur mere sikker.

Pakken indeholder 2 magnetiske Clip-on Reflekser.

Reflekserne måler 3 x 14 cm.

De er lavet af neodym magneter og 3M Scotchlite Reflekterende Materiale.

Reflekserne er CE-mærket og certificeret i henhold til EN13356.

De har en enkel magnetisk lukning.

For at bruge dem skal du trække fanerne fra hinanden, placere stoffet eller genstanden i midten og lukke fanerne sammen.

Vi bruger super stærke neodym magneter for at sikre, at reflekserne ikke sidder fast på andre genstande.


SKU296
EAN7350051862960
BrandBookman
VaretypeReflekser
Brand -> VaretypeBookman -> Reflekser
Varetype -> BrandReflekser -> Bookman

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?