OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
9%

Bookman Block Light Rear Baglygte - Lavendel - Cykellygte

Block Light er en kraftig, kompakt og genopladelig cykellygte. Designet er baseret på den populære Bookman Light, men med tilføjelsen af en elegant linse, der giver en perfekt lysfordeling. Indvendigt er der dog helt nyt udstyr. Den er udstyret med de nyeste LED'er og et Lithium ION-batteri, der gør den utrolig lysstærk og langtidsholdbar. Med sine fire forskellige tilstande er den ideel til pendlere eller entusiastiske landevejscyklister, der ønsker en slank lygte til at oplyse deres kørsler i skumringen. Block Light fås i flere stilfulde farver. Tekniske specifikationer: Lysstyrke: 18 lumen, Batteritid: Op til 25 timer, Opladningstid: 2 timer fra fladt batteri, Pakkeindhold: 1 × Block Light Rear, 1 × Micro USB-kabel, Størrelse: 35x23x14 mm (ekskl. gummibånd).

Pris: 181,95 DKK Før: 199,00
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Bookman Block Light Rear Baglygte - Lavendel - Cykellygte

Bookman Block Light Rear Baglygten er en kompakt og genopladelig cykellygte, der er både stærk og holdbar. Den er designet med en elegant linse, der sikrer en perfekt fordeling af lyset.

På indersiden er der brugt de nyeste LED'er og Lithium ION-batteri, hvilket gør lygten utroligt lysstærk og samtidig sikrer en lang batteritid. Med sine fire forskellige tilstande er den ideel til både pendlere og landevejscyklister, der ønsker en slank lygte til at belyse deres kørsler i skumringen.

Block Light fås i forskellige stilfulde farver.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:
Lysstyrke:
18 lumen

Batteritid:
Op til 25 timer

Opladningstid:
2 timer fra fladt batteri

Pakkeindhold:
1 × Block Light Rear
1 × Micro USB-kabel

Størrelse:
35x23x14 mm (ekskl. gummibånd)SKU515
EAN7350051865152
BrandBookman
VaretypeCykellygte
Brand -> VaretypeBookman -> Cykellygte
Varetype -> BrandCykellygte -> Bookman

Har du spørgsmål til varen?