OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
8%

Bookman Block Light Rear Baglygte - Beige - Cykellygte

Block Light er en kraftig, kompakt og genopladelig cykellygte. Designet er baseret på den velkendte Bookman Light, men med tilføjelsen af en elegant linse, der perfekt fordeler lyset. Indvendigt er alt dog nyt. Den er udstyret med de nyeste LED'er og et Lithium ION-batteri, hvilket gør den utroligt lysstærk og langtidsholdbar. Med sine fire forskellige tilstande er den ideel til pendleren eller den dedikerede landevejscyklist, der ønsker en slank lygte til at oplyse deres kørsler i skumringen. Block Light fås i forskellige stilfulde farver. De tekniske specifikationer er: Lysstyrke: 18 lumen, Batteritid: Op til 25 timer, Opladningstid: 2 timer fra fladt batteri, Pakkeindhold: 1 × Block Light Rear, 1 × Micro USB-kabel, Størrelse: 35x23x14 mm (ekskl. gummibånd).

Pris: 183,95 DKK Før: 199,00
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Bookman Block Light Rear Baglygte - Beige - Cykellygte

Bookman Block Light Rear Baglygten er en kompakt og genopladelig cykellygte, der er både stærk og elegant. Den er baseret på den velkendte Bookman Light, men har tilføjet en smuk linse, der fordeler lyset perfekt.

Indvendigt er der dog sket en masse forbedringer. Den er udstyret med de nyeste LED'er og et Lithium ION-batteri, der gør lygten meget lysstærk og samtidig har en lang batteritid. Med sine fire forskellige tilstande er den ideel til både pendleren og den dedikerede landevejscyklist, der ønsker en slank lygte til at oplyse deres kørsel i skumringen.

Block Light fås i forskellige stilfulde farver.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER
Lysstyrke: 18 lumen
Batteritid: Op til 25 timer
Opladningstid: 2 timer fra fladt batteri
Pakkeindhold: 1 × Block Light Rear, 1 × Micro USB-kabel
Størrelse: 35x23x14 mm (ekskl. gummibånd)SKU448
EAN7350051864483
BrandBookman
VaretypeCykellygte
Brand -> VaretypeBookman -> Cykellygte
Varetype -> BrandCykellygte -> Bookman

Har du spørgsmål til varen?