OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
12%

Bookman Block Light Front Forlygte - Hvid - Cykellygte

Block Light er en kraftfuld, kompakt og genopladelig cykellygte. Designet er baseret på den populære Bookman Light, men med tilføjelsen af en elegant linse, der spreder lyset perfekt. Indeni er alt dog nyt med de seneste LED'er og Lithium ION-batteri, der gør lygten super lysstærk og langtidsholdbar. Med sine fire forskellige indstillinger er den ideel til pendlere eller dedikerede landevejscyklister, der ønsker en slank lygte til at oplyse deres kørsler i skumringen. Block Light fås i flere stilfulde farver. Tekniske specifikationer: Lysstyrke: 50 lumen, Batteritid: Op til 25 timer, Opladningstid: 2 timer fra fladt batteri. Pakken indeholder: 1 × Block Light Front, 1 × Micro USB-kabel.

Pris: 175,95 DKK Før: 199,00
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Bookman Block Light Front Forlygte - Hvid - Cykellygte

Den Bookman Block Light Front Forlygte er en kraftig, kompakt og genopladelig cykellygte. Designet er baseret på den velkendte og klassiske Bookman Light, men med tilføjelsen af en elegant linse, der fordeler lyset perfekt.

På indersiden er alt dog nyt. Udstyret med den nyeste LED-teknologi og et Lithium ION-batteri, der sikrer en super lysstyrke og lang batterilevetid. Med sine fire forskellige tilstande er den ideel til både pendleren og den dedikerede landevejscykelrytter, der ønsker et slankt lys til at oplyse deres kørsler i skumringen.

Block Light fås i flere stilfulde farver.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER
Lysstyrke
50 lumen

Batteritid
Op til 25 timer

Opladningstid
2 timer fra fladt batteri

Pakkeindhold
1 × Block Light Front
1 × Micro USB-kabelSKU412
EAN7350051864124
BrandBookman
VaretypeCykellygte
Brand -> VaretypeBookman -> Cykellygte
Varetype -> BrandCykellygte -> Bookman

Har du spørgsmål til varen?