OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
9%

Bookman Block Light Front Forlygte - Grøn - Cykellygte

Block Light er en kraftfuld, kompakt og genopladelig cykellygte. Designet er baseret på den populære Bookman Light, men med tilføjelsen af en elegant linse, der sikrer en perfekt lysfordeling. Indvendigt er alt dog nyt. Den er udstyret med de nyeste LED'er og et Lithium ION-batteri, der giver en superlysstyrke og samtidig lang batterilevetid. Med sine fire forskellige tilstande er den ideel til både pendleren og den dedikerede landevejscyklist, der ønsker en slank lygte til at oplyse deres kørsel i skumringen. Block Light fås i forskellige stilfulde farver. Tekniske specifikationer: Lysstyrke: 50 lumen. Batteritid: Op til 25 timer. Opladningstid: 2 timer fra fladt batteri. Pakkeindhold: 1 × Block Light Front, 1 × Micro USB-kabel.

Pris: 181,95 DKK Før: 199,00
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Bookman Block Light Front Forlygte - Grøn - Cykellygte

Forlygten Bookman Block Light Front er en kraftfuld, kompakt og genopladelig cykellygte. Designet er baseret på den velkendte Bookman Light, men med tilføjelsen af en elegant linse, der sikrer en perfekt fordeling af lyset.

På indersiden er alt nyt. Den er udstyret med de nyeste LED-lys og et Lithium ION-batteri, der gør den ekstremt lysstærk og samtidig har en lang batterilevetid. Med fire forskellige tilstande er den ideel til pendleren eller den entusiastiske landevejscyklist, der ønsker et slankt lys til at oplyse deres kørsler i skumringen.

Block Light fås i forskellige stilfulde farver.

Tekniske specifikationer:
Lysstyrke: 50 lumen
Batterilevetid: Op til 25 timer
Opladningstid: 2 timer fra fladt batteri
Pakkeindhold: 1 × Block Light Front, 1 × Micro USB-kabelSKU445
EAN7350051864452
BrandBookman
VaretypeCykellygte
Brand -> VaretypeBookman -> Cykellygte
Varetype -> BrandCykellygte -> Bookman

Har du spørgsmål til varen?