OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
9%

Bookman Block Light Front Forlygte - Beige - Cykellygte

Block Light er en kraftfuld og kompakt cykellygte, der kan genoplades. Designet er baseret på den populære Bookman Light, men den har fået tilføjet en elegant linse, som sørger for at lyset bliver fordelt perfekt. Indvendigt er alt dog nyt. Den er udstyret med de nyeste LED'er og et Lithium ION-batteri, som gør lygten både superlysende og langtidsholdbar. Med dens fire forskellige tilstande er den ideel til pendleren eller den dedikerede landevejscyklist, som ønsker en slank lygte til at oplyse deres kørsler i skumringen. Block Light fås i forskellige stilfulde farver.

Pris: 181,95 DKK Før: 199,00
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Bookman Block Light Front Forlygte - Beige - Cykellygte

Bookman Block Light Front Forlygte er en kraftfuld, kompakt og genopladelig cykellygte. Designet er baseret på den velkendte Bookman Light, men med tilføjelsen af en elegant linse, der giver en perfekt lysfordeling.

På indersiden er alt dog nyt. Lygten er udstyret med de seneste LED'er og et Lithium ION-batteri, hvilket gør den super lysstærk og samtidig har en lang batteritid. Med fire forskellige indstillinger er den ideel til pendleren eller den dedikerede landevejscyklist, der ønsker en slank lygte til at oplyse deres kørsler i skumringen.

Bookman Block Light Front Forlygte fås i forskellige stilfulde farver.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER
Lysstyrke: 50 lumen
Batteritid: Op til 25 timer
Opladningstid: 2 timer fra fladt batteri
Pakkeindhold: 1 × Bookman Block Light Front, 1 × Micro USB-kabelSKU446
EAN7350051864469
BrandBookman
VaretypeCykellygte
Brand -> VaretypeBookman -> Cykellygte
Varetype -> BrandCykellygte -> Bookman

Har du spørgsmål til varen?